Kijk voor nieuws in verband met het corona virus op de info pagina

 
                                     „Als je doet waar je passie ligt, hoef je nooit te werken”.


Na 18 jaar beroepservaring als fysiotherapeute is Marlies Renkens in 2002 gestart met de osteopathiepraktijk in haar geboortestad Kerkrade. Marlies heeft de opleiding osteopathie gevolgd aan „the International Academy of Osteopathy” te Gent en haar diploma behaald in 2001.
Vervolgens heeft ze het diploma osteopathie bij kinderen bij Panta Rhei Opleidingen te Hoeven in 2008 behaald.
Sindsdien is ze nog steeds actief verbonden aan deze opleiding, nu als supervisor en docente.
Marlies is een gedreven osteopate, die haar werk vol overgave uitoefent met speciale affiniteit voor kinderen.
Voor haar is elke dag opnieuw een uitdaging om te zoeken naar het hoe en waarom van klachten van een patiënt en hoe dit aan te pakken.
Intensieve studie vormt een belangrijke inspiratiebron voor Marlies.
Hierdoor worden kennis en vaardigheden steeds verder uitgediept en worden de nieuwste ontwikkelingen op de voet gevolgd.
Ze heeft meegewerkt aan medische expedities bij Divinity Foundation in Kenia, hetgeen ze als een bijzondere verrijking ervaren heeft, zowel op persoonlijk als ook op osteopatisch vlak. Meer informatie hierover kunt u vinden onder de link Kenia.
Momenteel heeft een project bij de stichting Radar, ten behoeve van jonge moeders en kinderen, haar volle aandacht.
Marlies Renkens is lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en geregistreerd in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Daarom mag zij de door zorgverzekeraars erkende titel DO-MRO voeren.HOME WAT IS OSTEOPATHIE? WANNEER OSTEOPATHIE? KINDEREN PRAKTISCHE ZAKEN KENIA LINKS NIEUWS ROUTE en CONTACT